Kalender

Afbud

Grøndalsmarchen 2017 - Kr.Himmelfartsdag den 25. maj 2017

Dato: 
Tor, 25.05.2017 07:00 - 18:00

Trænger du til at komme ud og røre dig? Mangler du et kilometer-mærke? Vil du på tur med famlien? Har du lyst til at udfordre dig selv? Har du lyst til at udfordre kammeraterne, mor og far eller dine søskende?

Kan du svar ja til bare eet af disse spørgsmål så er muligheden her igen for at komme ud at gå Grøndalsmarch sammen med andre spejdere, forældre og søskende fra 3. Kolding Gruppe i det skønne landskab omkring Tarup/Davinde-søerne sydøst for Odense.

Det er spejderne i Grøndalsgruppen, som står for Grøndalsmarchen - altid på Kristi Himmelfartsdag - i år den 25. maj 2017. Der er forskellige mødetider alt efter, hvor langt man vil gå - det og meget mere kan du læse om her:http://www.groendalsgruppen.dk/sites/groendalsgruppen.gruppe.dds.dk/files/Folder_2017.pdf.

Når tilmeldingen lukker  her på hjemmesiden, skriver vi ud om mødetider og hvem, der kører ud/hjem.

OBS! Vær opmærksom på, at hvert enkelt familiemedlem skal tilmeldes enkeltvis med angivelse af km og med henvisning til spejderens navn og gren.

HUSK! Madpakke og snacks til gåturen! Der kan dog også købes lækre sandwiches, is, pølser m.m. hos GrøndalsspejderneWink. Måske gruppeassistenten bager kage til alle igen i år....?

Der er mærker til alle efter gennemført gåtur! Kilometermærker til uniformen dog kun til spejderne Tongue Out

Spejderhilsen

Marie, gruppeassistent