Kalender

Afbud

Grøndalsmarchen 2016 (KM-mærke tur for alle Kr. Himmelfartsdag 5/5 2016)

Dato: 
Tor, 05.05.2016 07:00 - 18:00

Trænger du til at komme ud og røre dig? Mangler du et KM-mærke? Vil du på tur med famlien? Har du lyst til at udfordre dig selv? Har du lyst til at udfordre kammeraterne?

Kan du svar ja til bare eet af disse spørgsmål er her det perfekte arrangement, som du kan tilmelde dig.

Grøndalsgruppen står for Grøndalsmarchen, som foregår Kristi Himmelfartsdag, den 5. maj 2016. Der er forskellige mødetider alt efter, hvor langt man vil gå - det og meget mere kan du læse om i dokumentet. Når tilmeldingen lukker skriver vi ud om mødetider og hvem, der kører ud/hjem.

Som noget særligt i år er der en 40 km rute - der laves særlige 40 km mærker til dem, der gennemfører (pga 40 års jubilæum :-)

OBS! Vær opmærksom på, at hvert enkelt familiemedlem skal tilmeldes enkeltvis med angivelse af km og med henvisning til spejderens navn og gren.

NYT! Da nogle af ruterne kræver, at vi starter tidligt torsdag morgen, kan juniorer/tropsspejdere/seniorer tilmelde sig overnatning fra onsdag til torsdag. Vi kører så derover onsdag ved 17-tiden, slår telte op og spiser og hygger med de øvrige deltagere ved Grøndalshytten. Det koster 50 kr inkl. aftens- og morgenmad. Husk madpakke og snacks til gåturen torsdag!


Tilmeldte

Andreas K. Detlefsen
Astrid M. H. Iuul
Elias A. H. Iuul
Erik Detlefsen
Freja Rytter Kjelde
Gitte Høegh
Hanne Marie Haastrup Iuul
Hanne Sofie Schmidt
Isabel Ellen Kaster Schmidt
Joachim Taulov Jørgensen
Joan Rytter
Johannes C. H. Iuul
Kaya Møller Jørgensen
Mads Paaske Riisberg
Marius A. Jensen
Nicolai Wind
Nina Detlefsen
Rasmus A. Iuul
Sara Schramm Wind
Sofie Rytter Kjelde
Søren Detlefsen
Victor Levandowski