FamilieSpejd

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
3 - 6 år
Mødedag/tid: 
cirka hver 3. søndag

FamilieSpejd

FamilieSpejd er en afdeling med udgangspunkt i børn på 3-6 år og deres familie. Kernen er spejderværdierne, friluftsliv, natur og fællesskabet med andre.

Med udgangspunkt i familiens trygge rammer prøver vi kræfter med nogle af spejderlivets mange aktiviteter og friluftsliv. Vi laver bål, bager snobrød, bygger huler, går på skattejagt, bliver beskidte, klatrer i træer, finder spor i skoven, samarbejder, bliver trætte, griner og løber stærkt.

FamilieSpejd er for hele familien, både yngre og ældre søskende er velkomne - eneste krav er, at der er et barn på 3-6 år.

FamilieSpejd er et tilbud til familien, så her er det ikke kun børnene der er af sted, men forældre eller bedsteforældre er også med. Møderne foregår cirka hver 3. søndag. Søskende er selvfølgelig også velkomne.

Medbring altid tøj efter vejret; solcreme, regntøj, flyverdragt, gummistøvler, hue og handsker - vi er udendørs til alle møder, hele året rundt.

Kontingentet er 600 kr. årligt per familie. Der betales kontingent 150 kr. per kvartal.

Indmeldelse sker via hjemmesiden: https://kolding.gruppe.dds.dk/indmeld

Ved indmeldelse betales indmeldelsesgebyr på 175 kr. per barn i alderen 3-6 år. Spejderne får så udleveret gruppens t-shirt, knobbånd og en foldekop.

Har du spørgsmål om FamilieSpejd, så skriv gerne til os på familiespejdlederne [at] mail [dot] koldingspejderne [dot] dk eller 2224 1332.
Skriv også gerne til os på mail eller Facebooksiden "FamilieSpejd i Kolding", hvis I kommer til næste møde, så vi ved hvor mange der kommer.

I kalenderen herunder kan I se møderne. Tryk på "Se efter flere" for at se de efterfølgende møder.