Bliv spejder

Bliv spejder


III. Kolding Gruppe er en del af Det Danske Spejderkorps - også kendt som de blå spejdere.

Ved at være spejder i III. Kolding Gruppe får du en masse spændende oplevelser og har det sjovt. Vi tager på lejre i området omkring Kolding og nogen gange til udlandet. Vi forsøger at tilbyde spejderne at komme på  spejderlejr så ofte som muligt, fordi vi ved at turene er det bedste ved at være spejder. Antallet af spejderlejre er afstemt efter spejdernes alder, således at de ældre er oftere på lejr end de yngste.

Vores spejderhus ligger midt i byen, men det betyder ikke, at vi kun har spejdere der bor i centrum. Vi har medlemmer fra hele Kolding og omegn.

Vi har vores egen klatrevæg og kanoer. Så vil du klatre eller ud at sejle og vil med ud i naturen, så kom og vær med.

De enkelte afdelinger er opdelt efter klassetrin. Du kan læse mere om de enkelte afdelinger her.

Vi har altid plads til nye medlemmer. Så vil du prøve at deltage i nogle spejdermøder, er du meget velkommen. Alle er også meget velkomne til at tage en ven med til et spejdermøde, så han eller hun kan prøve at være spejder.

For din og ledernes skyld, vil det være fint hvis du fortæller det på forhånd. Det kan du gøre både via mail, telefon eller sms. Telefonnummer og mailadresse på lederne finder du på siderne med mødeprogrammet for afdelingen.

På dit første møde får du udleveret en start-kuvert. Den indeholder informationer om at være spejder.

Hvornår kan jeg starte?
Du kan starte året rundt - det er ikke på bestemte tider man skal starte. Du kan deltage i 3 spejdermøder gratis. Herefter forventer vi at du melder dig ind.

Hvor kan jeg gå til spejder?
Vores spejderhus ligger for enden af Ålykkegade, midt i Kolding. Kom forbi og kig, hvis du vil prøve at være spejder. Se adresse mv. her.

Indmeldelse
Det koster 175 kr. at blive meldt ind. For dem får du tørklæde, uniformsmærker, knobbånd, "grønspættebog" og en spejder-T-shirt, så du er klar til at være spejder.
Efter køb af T-Shirt mm kommer der en mail med link til den egentlige indmeldelse. Der skal altså "indmeldes" to steder.

1: Klik her for at komme til indmeldelsessiden. 
2: I mail står link til siden hvor telefonnumre, navne på forældre og meget andet skal angives.

Først da er spejderen indmeldt!

Først bedes I angive spejderens navn, vælge T-Shirt størrelse og så kommer I til en betalingsside, hvor der kan betales med Dankort, Visa/Dankort og MasterCard. Når der er betalt bliver der automatisk udsendt en mail til den angivne mailadresse. I den mail er der en henvisningen til en udførlig indmeldelsesside, hvor der bl.a. skal vælges gruppe efter skoleklasse: Familiespejd før 0., Mikro 0.+1., Mini 2.+3., Junior 4.+5.+6. Troppen 7.+8.+9. Senior derover. Man skal også angive adresse , pårørende, mobilnr mm.

Husk også at tilmelde jer til vores nyhedsmail, så I får besked når der kommer invitationer, billeder fra lejre og nyheder på hjemmesiden. Klik her for at komme til tilmelding til nyhedsmailen.

I kan også følge os på vores Facebookside: https://www.facebook.com/koldingspejderne.

Udmeldelse
Man kan udmelde sig her. Hvis man tager en længere pause f.eks. i forbindelse med efterskoleophold kan man fortsætte som passivt medlem. Skiv mail til info [at] koldingspejderne [dot] dk


Kontingent
Kontingentet udgør 900 kr. årligt (600 kr. årligt for Familiespejd) fordelt på 4 rater. I vil få en mail, når det er tid til at betale kontingent. 

Hos III. Kolding er alle ledere frivillige, hvilket vil sige at vi ikke får løn for vores arbejde, men vi synes det er sjov, udfordrende og givende at udvikle børn og unge. 

Kontingentet bruges derfor: 

  • til at betale for Spejderhuset,
  • til tilskud til de mange aktiviteter, ture og lejre som spejderne deltager i
  • til uddannelse af vores mange ledere
  • til markedsføring
  • til administration
  • til at betale for udstyr m.v.